RO RU EN
e-mail: info@acap.md
(+373 22) 22-19-25
(+373 22) 54-14-21
(+373 22) 54-14-95
Evenimente IFAC
02.06.2021

În data de 2 iunie 2021 IFAC a organizat în format online, în parteneriat cu Centrul Băncii Mondiale pentru Reforma Raportării Financiare (CFRR) webinar-ul cu tema „Ridicarea ștachetei în managementul calității: noile standarde de management al calității emise de IAASB”, la care au participat și membrii ACAP RM. Webinar-ul a avut loc online, prin intermediul platformei Zoom și a fost difuzat în direct pe canalul YouTube al IFAC, participarea fiind gratuită.

Sue Almond, membru al consiliului de administrație al IAASB și membru al grupului de lucru ISQM 1 și Natalie Klonaridis, director adjunct al IAASB, au susținut o prezentare live despre aspectele cheie ale noii suite de standarde de management al calității și au răspuns la întrebările participanților. Webinar-ul a fost derulat în limba engleză, cu traducere simultană în rusă, georgiană, ucraineană, albaneză și bosniacă-sârbă-croată. Traducerea evenimentului a fost oferită cu amabilitate de CFRR.

Evenimentul a fost moderat de Maria Chuvasheva, Senior Technical Manager, IFAC, și  Pascal Frerejacque, Senior Operations Officer, CFRR, Banca Mondială

!!! Noile standarde revizuite de management al calității vor intra în vigoare la 15 decembrie 2022. De asemenea IAASB pune la dispoziția auditorilor și a părților interesate o serie de videoclipuri – disponibile în engleză, franceză, mandarină și spaniolă – care explică aspectele cheie ale acestor standarde de management al calității pentru a susține demararea implementării lor. Новые стандарты управления качеством (ISQM)

Prezentarea vorbitorilor în limba rusă AICI
Prezentarea vorbitorilor în limba engleză AICI