RO RU EN
e-mail: info@acap.md
(+373 22) 22-19-25
(+373 22) 54-14-21
(+373 22) 54-14-95
Evenimente ACAP
04.04.2021

Dragii noștri Membri, Colegi, Parteneri, 

Cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Contabilului și Auditorului, Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova vă adresează cele mai calde și sincere urări de bine, perseverență și optimism. La cea de-a 10-a aniversare primiţi gândurile noastre de respect şi gratitudine, însoţite de urări de viaţă lungă, sănătate, multe succese, noi performanţe şi aspiraţii profesionale, putere și ambiție pentru activitatea Dvs, care are un rol esențial în dezvoltarea afacerilor și a economiei naționale.

Fie ca această aniversare să reprezinte un drum deschis spre noi ascensiuni și frumoase realizări în domeniul nobil pe care îl practicați. Sunteți cei care îndepliniți un lucru extrem de important pentru ţară şi pentru fiecare cetățean în parte, un lucru care merită recunoștință şi apreciere.

Astăzi, profesia contabilă și de audit se confruntă cu provocări precum gândirea integrată, globalizarea, tehnologia, adaptarea la era digitală. Felicitări și pentru că faceți față provocărilor, modificărilor legislative și duceți la bun sfârșit ceea ce se cere pe linia fiscalității, statisticii și accepțiunea contabilității și auditului. Sunteți indispensabili mediului economic.

Vă dorim să vă bucurați de un respect deosebit din partea societății și a mediului de afaceri, să aveți în continuare aceeași putere de muncă, vitalitate și vă asigurăm în continuare de colaborarea și susținerea noastră. Pentru aceasta avem nevoie de unitate, respect reciproc, colaborări constructive și de creșterea calității profesionale a serviciilor prestate.

O economie echilibrată are nevoie de aportul profesiei noastre. Fie ca profesionalismul Dvs să contribuie la dezvoltarea graduală şi calitativă a sistemului național contabil și de audit, iar realizările atinse în prezent să vă impulsioneze spre un viitor luminos cu scopuri mari, demne de a fi urmate în profesie.

La Mulţi și Prosperi Ani, Stimați Profesioniști! 
Cu cele mai profunde sentimente de recunoştinţă, 

Georgeta COVALIOV-RUSU,                                        Natalia ZLATINA,
Preşedinte Consiliul Director ACAP RM                       Director executiv ACAP RM

                                                       

                                                            4 aprilie 2021