RO RU EN
e-mail: info@acap.md
(+373 22) 22-19-25
(+373 22) 54-14-21
(+373 22) 54-14-95
Evenimente ACAP
26.12.2016
Pe data de 26 decembrie 2016, în sediul ACAP RM, a avut loc Ceremonia de înmânare a certificatelor CAP  ”Contabil Profesionist Certificat” . La eveniment Preşedintele Asociaţiei Viorel Dandara, alături de directorul executiv ACAP RM, Marina Şelaru, au înmânat  certificatele CAP aferente Programului de certificare internaţională pentru contabili din Republica Moldova următorilor membrii ACAP RM: 
1.  Babin Tatiana, contabil șef Klassika Asigurari SA;
2.  Banaga Rodica, contabil șef Eurolab SRL;
3.  Cuşcenco Ecaterina, contabil Capital City Service Limited;
4.  Dubcoveţki Iulia, contabil  Status Marketing SRL;
5.  Neagu Alla, contabil Contlex-Consulting SRL;
6.  Raneţcaia Olga, contabil șef Dinas - Alexa SRL;
7.  Stratan Alina, contabil șef Starnet Contabilitate SRL;
8.  Şacun Andrei, contabil șef Diloni Grand SRL;
9.  Tcacenco Victoria, contabil șef Plastregal SRL.

În discursul său de felicitare Viorel Dandara a evidenţiat importanţa momentului pentru activitatea profesională şi a aspiraţiilor marilor proiecte pentru dezvoltarea şi prosperarea profesiei contabile din Republica Moldova.
 
La rândul său, directorul executiv ACAP RM, Marina Şelaru, a mulţumit participanţilor pentru asiduitatea şi excelenţa cu care au reuşit să treacă prin examenele certificării, menţionând faptul că lectorii programului au rămas impresionaţi de nivelul de pregătire şi de cunoaştere a cursanţilor.  

La ceremonia de înmânare a certificatelor au fost prezenţi şi Svetlana Moroz, director al Comitetului pentru educaţie şi certificare, alături de Liudmila Gavriliuc, lector al cursului de instruire pentru certificare din cadrul Asociaţiei, care au dat o apreciere înaltă participanţilor şi şi-au exprimat speranţa că trainingul dedicat certificării a fost util şi important pentru contabilii profesionişti. 

Participanţii programului de certificare CAP şi-au exprimat aprecierile legate de profesionalismul lectorilor şi au mulţumit organizatorilor pentru oportunitatea demonstrării nivelului profesionist din domeniul contabil.
 
La închierea evenimentului Președintele Consiliului Director și Directorul executiv Asociației au felicitat prezenții cu Anul Nou. 

La moment în Moldova posesorii certificatelor de calificare sunt: 
САР  «Contabil Profesionist Certificat»- 335;
CIPA  «Contabil Internațional profesionist certificat – 23.

Album foto