RO RU EN
e-mail: info@acap.md
(+373 22) 54-34-08
(+373 22) 54-14-21
(+373 22) 54-14-95
Evenimente ACAP
16.08.2023

În data de 16 august Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova, creată în 1986, a celebrat 27 de ani de la fondare. ACAP RM continue să promovează valorile profesionale și interese celor peste 900 membri.

Cu ocazia aniversării Dna Veronica SIREȚEANU, Ministra Finanțelor și dna Olga GOLBAN, Secretar de Stat Ministerul Finanțelor au adresat mesaje de salut și felicitări membrilor Asociației și participanților la evenimente.

  

De asemenea felicitări au fost adresate și din partea dnei Georgeta COVALIOV-RUSU, Președinte Consiliul Director ACAP RM, Reprezentanților ACAP RM în teritoriu – dna Maria MACARENCO, reprezentanța mun. Cahul, dna Angela MIHALACHI, reprezentanța mun. Ungheni, dna Nelea PÎNZARU, reprezentanța mun. Bălți

 

În această zi aniversară ACAP RM a organizat, pentru membrii săi, evenimente profesionale online pe subiectele ”Noile reglementări AML – ce s-a modificat pentru profesioniștii din domeniul contabilității și auditului. Spețe și aspecte practice privind identificarea beneficiarului efectiv”, discuțiile interactive fiind moderate și ghidate de dl Dorin CONDRAT, șef Serviciul supraveghere și conformitate, SPCSB. De asemenea discuții interesante și întrebări au generat subiectele axate pe ”Metode electronice de decontare: riscuri și căile de prevenire ale acestora”, prezentate de dl Andrei JIZDAN, Managing Partner, Jizdan & Partners SRL. La evenimente au participat peste 70 de profesioniști contabili, auditori și reprezentanți ai profesiilor conexe.

 

Evenimentele au fost moderate de Natalia ZLATINA, Director Executiv ACAP RM.

ACAP RM adresează mulțumiri partenerilor și membrilor pentru felicitări și urări fantastice cu ocazia celebrării a 27 de ani.