NOUTĂȚI

Comunicat informativ către membrii ACAP RM cu privire la organizarea instruirii privind amortizarea în scopuri fiscale
Data: 18.10.2019
Categoria: Noutăţi ACAP

STIMAȚI MEMBRII ACAP RM!

Ca rezultat al multiplelor adresări cu privire la organizarea instruirii privind amortizarea, Va comunicăm - normele eticii profesionale, precum și materialele didactice ale participantului la evenimentele educaționale ACAP, întocmite în conformitate cu legislația actuală a Republicii Moldova, sunt factori decisivi ale calității serviciilor educaționale oferite de Asociație. 

ACAR RM, urmând misiunea sa, va continua să contribuie în mod viabil la dezvoltarea profesiei de contabil și auditor în Republica Moldova, inclusiv și prin organizarea evenimentelor informativ-educaționale pe teme relevante de contabilitate și audit.

O serie de seminarii și instruiri pe tema „Evidența și calcularea amortizării în scopuri fiscale”  vor fi organizate după aprobarea de către Guvernul Republicii Moldova a  Regulamentului privind evidența și calcularea amortizării în scopuri fiscale. Anunțarea evenimentelor educaționale ale ACAP poate fi găsită pe site-ul www.acap.md , în corespondența informativă a  membrilor Asociației și pe pagina noastră de Facebook.

Deasemenea Vă reamintim că Ministerul Finanțelor din Republica Moldova desfășoară consultări publice și așteaptă propuneri ale membrilor comunității profesionale până pe 21 octombrie 2019 privind proiectul „Regulament privind evidența și calculularea amortizării in scopuri fiscale” la membrii@acap.md.

Vă dorim succese în activitatea Dvs profesională!
 

 

Înapoi la lista noutăţilor