NOUTĂȚI

ACAP RM va invita la data de 15 iunie 2017 la seminar «Datele cu caracter personal în era digitală: provocări și soluții»
Data: 13.06.2017
Categoria: Noutăţi ACAP


 
In era digitală, pe fondul creșterii continue a amplorii soluţiilor digitale, care implică prelucrarea datelor cu caracter personal, buna cunoaştere a obligaţiilor specifice de către  operatorii de date cu caracter personal este foarte importantă. Agenţii economici, inclusiv contabilii, trebuie să-și cunoască obligaţiile în domeniul protecției datelor cu caracter personal, deoarece atunci cînd entitatea utilizează soluţii cloud computing (e-mail, videoconferinţă, managementul clienţilor, managementul resurselor umane, etc), sisteme de supraveghere video a spaţiilor, baze de date comune la nivel de grup, toate aceste soluții au în comun  operarea cu date personale ale angajaţilor, clienţilor. etc. Aceste soluții impun o serie de măsuri în sarcina entității care le implementează, inclusiv asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal.

Seminarul este adresat contabililor și auditorilor profesioniști și oferă o abordare a subiectelor dintr-o perspectivă practică în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal și măsurilor necesare pentru diminuarea riscurilor și asigurarea securității corespunzătoare.

Data desfăşurării: 15.06.2017
Data prevăzută: 10-00 - 13-00
Durata cursului: 5 ore academice

Detalii
Înapoi la lista noutăţilor