NOUTĂȚI

ACAP RM Vă informează: Conferința „Combaterea corupției în Moldova: Ce poate face businessul?”
Data: 22.09.2017
Categoria: Noutaţile partenerilor
Fişier 1: Invitatie - conferinta: 28.09.17
Fişier 2: Agenda: 28.09.17


 

 
Stimati  membrii ACAP RM!
ACAP RM Vă informeaza


Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” are plăcerea de a Vă invita la conferința „Combaterea corupției în Moldova: Ce poate face businessul?”. Evenimentul va avea loc  joi, 28 septembrie, la ora 10:00, la  Summit Events & Conference Center, Sala Roșie, Chișinău, str. Tighina , 49/3.

Fenomenul corupţiei afectează sectorul privat din Republica Moldova. Deși, adesea, acesta este perceput ca un participant la corupție, marea majoritate a întreprinderilor sunt în primul rând victime ale corupției. Combaterea acesteia reprezintă o sarcină dificilă, în special pentru companiile mici și mijlocii cu resurse limitate. În pofida acestui fapt, participarea sectorului privat în lupta împotriva corupției este cheia succesului. Companiile au motive întemeiate să-și asume un angajament clar față de integritate și să devină parte a soluției în lupta împotriva corupției.

Reprezentanţii cercurilor de afacere, comunităţii de experţi, membrii ANB, CNA, Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru  vor discuta despre riscurile  corupţiei şi ce poate face businessul pentru a deveni partea soluţiei.

Se anexează Agenda evenimentului.

Vă rugăm respectuos să confirmaţi participarea dvs. şi/sau a persoanelor delegate de Dvs. prin email sau prin telefon. Persoana de contact este Mihaela Croitor, asistentă de proiect: 067660175 sau la adresa mihaela1croitor@gmail.com
Înapoi la lista noutăţilor