NOUTĂȚI

Târgul online internațional de master-class-uri pentru analiști finaciari, contabili, auditori și manageri organizat de la partenerii ACAP RM.
Data: 12.07.2018
Categoria: Noutaţile partenerilor


 

 

Partenerul ACAP RM, Centrul Internațional de metodologie și de formare profesională a contabililor, analiștilor finaciari, auditorilor și managerilor „Al Terra“ (Ucraina), oferă colegilor din Republica Moldova posibilitatea de a participa la Târgul Internațional de master-class-uri pentru analiști financiari, contabili, auditori și manageri, ediția anului 2018!

Evenimentul se desfășoară în colaborare cu elaboratorii și furnizorii programelor internaționale de formare profesională în domeniul finanțelor și al managementului. Târgul include mai mult de 50 de prezentări și seminare online pe teme actuale în domeniul contabilității financiare și fiscale, finanțelor, managementului și audit. Scopul evenimentului: acordarea posibilității membrilor audienței multinaționale de a obține gratuit informații cu privire la problemele și tendințele actuale în domeniul contabilății, finanțelor, auditului și managementului; prezentarea celor mai importante programe internaționale de dezvoltare profesională pentru contabili, finantatori, manageri, atat pentru începători, cât și pentru specialiști cu experiență în domeniu; familiarizarea participanților târgului cu specialiștii-practicieni de top ai pieței dezvoltării profesionale pe teritoriul țărilor din Europa și Asia pentru audiența vorbitoare de limba rusă. 

Participarea la tărgului este gratuită.
DETALII>>>>
 
Înapoi la lista noutăţilor