EVENIMENTE
 
COMUNICAT INFORMATIV: 15 mai, Seminar cu genericul ”Provocări și oportunități legate de implementarea IFRS 16 Contracte de leasing”
Data: 15.05.2019
Categorie: Evenimente ACAP
Fişier: Agenda


 
În data de 15 mai 2019, membrii ACAP RM (Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din RM) și ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) au participat la seminarul de instruire profesională cu genericul ”Provocări și oportunități legate de implementarea IFRS 16 Contracte de leasing”.

Evenimentul, organizat în baza bunei colaborări între două organisme profesionale, s-a desfășurat la hotelul Radisson Blu Leogrand Chișinău și a fost moderat de Andreia Stanciu, Director ACCA Europa de Sud-Est și Natalia Zlatina, Director executiv ACAP RM.

Scopul seminarului a constat în prezentarea principalelor provocări pentru entități în contextul aplicării prevederilor IFRS 16 Contracte de leasing, precum și familiarizarea cu cele mai bune practici întru soluționarea practică a situațiilor generate de modificările acestui standard. Participanții la seminar au beneficiat de profesionalismul trainerului evenimentului, Directorul KPMG Training Academy România, FCCA, Cristina Guțu.

La finele evenimentului cei prezenți au făcut schimb de opinii și contacte, adresând înalte aprecieri și mulțumiri reprezentantului KPMG pentru prezentarea cu o încărcătură practică și foarte interesantă, precum și asociațiilor pentru organizare și sprijinul acordat în perfecționarea competențelor profesionale.

Partenerul media al evenimentului a fost publicația periodică ”Monitorul fiscal.FISC.md”.

   


 
Inapoi la lista evenimentelor