EVENIMENTE
 
COMUNICAT INFORMATIV: Forumul Strategic a Profesiei Contabile 2019, Valletta, Malta
Data:
Categorie: Evenimente ACAP

Azi, 11 aprilie  în or. Valletta, Malta  s-a organizat Forumul Strategic al Profesiei Contabile 2019, organizat de către Institutul Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor (ICAEW)  în cooperare cu Institutul Contabililor din Malta (MIA) la care au participat din partea ACAP RM dl Dolghi Vladimir, Vice președinte al Consiliului Director și dna Zlatina Natalia, Director executiv.

În cadrul evenimentului a fost pusă în discuție o gamă largă de activități ale organismelor profesionale care sunt, sau întră în profesie, precum și implicarea și interacțiunea cu acestea.

În special, în cadrul desfășurării evenimentului s-a pus accentul pe eforturile de planificare strategică și modernizare ale organismelor profesionale  în lumina interesului public și problemele legate de tehnologie și concurență.

Participarea la astfel de evenimente  oferă organismelor profesionale  oportunitate de a face schimb de experiențe de bune practici, precum și înlăturarea obstacolelor comune apărute în calea schimbării.

Evenimentul dat a întrunit 60 de participanți, reprezentanți ai 30 de organizații profesionale din Europa Centrală de Est și de Sud, țările Baltice, Portugalia, Spania, Turcia, Olanda, precum și observatori din Russia, Azerbaijan și Federația Contabililor din Africa.

 
 Inapoi la lista evenimentelor