EVENIMENTE
 
COMUNICAT INFORMATIV: Întîlnirea de lucru cu partenerii ACAP RM din Ucraina
Data: 20.09.2018
Categorie: Evenimente ACAP

La 20 septembrie, la Kiev, delegația ACAP RM a participat la întâlniri de lucru cu conducerea organizațiilor profesionale - partenerii ACAP RM din Ucraina, cum sunt "Rețeaua de examinare a contabililor profesioniști certificați în Ucraina" și "Federația contabililor profesioniști și auditorilor din Ucraina".
 
În cadrul reuniunilor au fost examinate subiecte de lucru cu privire la cooperarea pe termen lung în domeniul schimbului de informații menit să îmbunătățească profesia de contabilitate și audit.
 
Subiectul întâlnirii de lucru cu președintele "Rețelei de examinare a contabililor profesioniști certificați din Ucraina" s-a axat pe discuția condițiilor de cooperare în cadrul programului CIPA și prezentarea noilor produse de instruire pentru dezvoltarea profesională a contabililor.
 
În timpul vizitei de lucru cu reprezentanții Federației contabililor profesioniști și auditorilor din Ucraina, delegația ACAP RM a participat la o masă rotundă pe tema aspectelor naționale de certificare. În cadrul evenimentului a fost semnat un Acord de cooperare între Federația contabililor profesioniști și auditorilor din Ucraina și Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova. 
Inapoi la lista evenimentelor