EVENIMENTE
 
Comunicat informativ: 28-29 septembri 2018, București, a XXII-a ediție a Congresului profesiei contabile din România. Noua identitate vizuală a CECCAR.
Data: 28.09.2018
Categorie: Conferinţe

În perioada 28-29 septembrie 2018 la București, ACAP RM a participat la a XXII-a ediție a Congresului profesiei contabile cu tema Gândirea integrată, globalizarea și tehnologia – viitorul profesiei.

Evenimentul a fost organizat de CECCAR  în contextul celor 100 de ani de la Marea Unire și 97 de ani de istorie a profesiei contabile reglementate în România. Tema unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate profesiei contabile din România, cu participare internațională, este actuală într-o lume a afacerilor în continuă evoluție și în contextul unui mediu de reglementare volatil în care este esențială o gândire care să înglobeze mai mult decât elementele pur financiar-contabile ale unei organizații pentru a se asigura dezvoltarea pe termen lung și crearea de valoare.
 
Evenimentul a reunit aproximativ 500 de participanți de nivel național și internațional – reprezentanți ai conducerii și membri CECCAR, ai autorităților și instituțiilor de reglementare, ai mediului de afaceri, precum și ai unor organizații internaționale și regionale din domeniul contabil.
 
Congresul a fost precedat, în data de 28 septembrie, de Seminarul Internațional organizat de CECCAR în colaborare cu Comité de Integración Latino Europa-América (CILEA).

Congresul s-a desfășurat pe parcursul a două zile Detalii 
 
Inapoi la lista evenimentelor