EVENIMENTE
 
COMUNICAT INFORMATIV: 14 februarie 2018, Chișinău, eveniment practic ”NOUTĂȚI LEGISLATIVE 2018. CARE SUNT PRINCIPALELE PROVOCĂRI PENTRU ENTITĂȚI?”
Data: 14.02.2018
Categorie: Evenimente ACAP
Fişier: Agenda seminaruluiPe data de 14 februarie 2018 au fost discutate modificările legislative pe plan național și internațional în cadrul unui seminar organizat de Tx&A Co SRL,   Mazars Romania,  Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova (ACAP), cu susținerea  Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova, BAA Hanganu Tănase & Partenerii și UP Moldova SRL.
 
Scopul evenimentului a constat în prezentarea principalelor provocări pentru entități în anul 2018, precum și preluarea celor mai bune practici de către companiile autohtone de la colegii din România. Cei peste 50 de invitaţi ai evenimentului au fost reprezentanţi din diferite domenii – entităţi comerciale, sectorul bancar şi nebancar, organizaţii neguvernamentale, justiţie, dar şi auditori. 
 
Seminarul a expus o imagine de ansamblu asupra situației privind modificările legislative pe plan național și internațional. Prezentările și dezbaterileau fost ținute pe următoarele  subiecte:
  • Modificările legislative aduse de formularul tipizat al Dării de seamă
  • Forma IPC18
  • GDPR și Protecția datelor cu caracter personal
  • Legislația privind prețurile de transfer
  • IT Parks
  • Tichete de masă
  • IFRS 16- Contracte de leasing.
Menționăm că organizatorii evenimentului:
ACAP, pe parcursul celor 21 ani de activitate a contribuit la dezvoltarea profesiei în țara noastră, precum și la promovarea aderenței la standardele profesionale de calitate înaltă.

Mazars în România
este un consultant de încredere, cu o experiență de peste 20 de ani, care oferă servicii de audit și consultanță, servicii de externalizare contabilitate și salarizare și consultanță fiscală.
 
TX & A Co SRL are experienta de 11 ani si oferă clienților săi o gamă largă de servicii de consultanță și contabilitate, resurse umane si audit cu Portofoliul de clienți ce include peste 100 de companii rezidente și internaționale. 
 
Publicația Periodică „Monitorul fiscal FICS.MD” a fost partenerul media al evenimentului.

Prezentările:

 


 
Inapoi la lista evenimentelor