DISCUȚII

IMPORTANT!!! ACAP - Ministerul Finantelor - Proiect de lege pentru modificarea unor acte legislative_politica fiscală și vamală pentru anul 2020
Data: 20.11.2019

Stimaţi membrii!

 

ACAP RM Vă informează

 

 Ministerul Finanțelor comunică despre consultarea proiectului de Lege pentru modificarea unor acte legislative ce vizează politica fiscală și vamală pentru anul 2020.

 

Prezentul proiect de lege este elaborat în baza propunerilor recepționate de la mediul de afaceri, autorități, Serviciul Fiscal de Stat și Serviciul Vamal.

 

Scopul proiectului de lege este asigurarea unor condiții clare, echitabile și competitive de dezvoltare a mediului de afaceri, edificarea veniturilor proprii prin asigurarea nivelului de finanțare, asigurarea redistribuirii corecte a veniturilor și solidaritatea socială, îmbunătățirea și simplificarea mecanismelor fiscale naționale, precum și asigurarea echității și stabilității fiscale.

 

Fişiere
ro_6825_Proiect-politica-fiscala-i-vamala-2020-FINAL-consultari.docx

Fişiere suplimentare

ro_6825_Nota-informativa-politica-fiscala-si-vamala-2020-19.11.19.docx

 IMPORTANT! În acest context solicităm respectuos examinarea proiectului dat și prezentarea propunerilor și a obiecțiilor Dvs la adresa de e-mail membrii@acap.md   până la data limită  – 22 noiembrie 2019.

Vă dorim succese în activitatea Dvs profesională!

Sursa: particip.gov.md

Înapoi la lista discuţiilor
 
Formular pentru mesaj:
 
[+++]
Codul de securitate: *
  
* - Câmp obligatoriu