DISCUȚII

ACAP RM Vă informează: prezentarea propunerilor la Regulamentul privind controlul extern al calitatii lucrarilor de audit, aprobat prin Ordinul nr. 43 din 24.03.2014
Data: 27.06.2017

Masa rotundă
„Dezbateri asupra modului de efectuare a controlului extern al calităţii lucrărilor de audit”

În data de 21 iunie a.c. ACAP RM a participat la Masa rotundă privind dezbaterile asupra modului de efectuare a controlului extern al calităţii lucrărilor de audit la societăţile de audit şi auditori întreprinzători individuali - eveniment organizat de Consiliul de supraveghere a activităţii de audit de pe lângă Ministerul Finanţelor RM.

Obiectivul evenimentului a constat in dezbaterea procedurilor de control incluse în Programul de efectuare a controlului extern din Regulamentul privind controlul extern al calităţii lucrărilor de audit, aprobat prin Ordinul ministrului finanţelor nr. 43 din 24.03.2014.

În scopul remedierii modului de efectuare a controlului extern al calităţii lucrărilor de audit, membrii ACAP RM - auditorii sunt îndemnaţi să-şi expună în scris opiniile, propunerile, care ulterior vor fi generalizate şi prezentate Ministerului finanţelor. Termenul-limită de prezentare a opiniilor - 28 iulie 2017.
 
Informaţii detaliate:
http://csaa.mf.gov.md/node/71 sau http://www.mf.gov.md/newsitem/10819  

Vă dorim succese în activitatea Dvs profesională!
Înapoi la lista discuţiilor
 
Formular pentru mesaj:
 
[+++]
Codul de securitate: *
  
* - Câmp obligatoriu