RO RU EN
e-mail: info@acap.md
(+373 22) 22-19-25
(+373 22) 54-14-21
(+373 22) 54-14-95
15.08.2020
Noutăţi ACAP

Stimați membri ai Asociației Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova,

Cu ocazia a 24 ani de la fondarea Asociației ACAP RM Vă adresăm cele mai sincere felicitări și urări de prosperitate în beneficiul profesiei.

Evenimentul de azi este un prilej de bucurie pentru noi toți, un moment de satisfacție pentru contabilii și auditorii din țară, precum și un moment de recunoștință pentru acei 31 de contabili și auditori, care au dat aripi și au asigurat zborul ascendent al asociației noastre.

Contribuția remarcabilă a ACAP RM în dezvoltarea și gestionarea profesiei contabile și de audit din Republica Moldova este dictată de rezultatele angajării active a Asociației în guvernanța publică grație parteneriatului de succes cu instituțiile administrației publice, în vederea perfecționării continue a legislației contabile și de audit conform standardelor internaționale, a creșterii și consolidării încrederii în activitățile membrilor, bazate pe competente, profesionalism și calitate.

În această importantă zi dorim tuturor reprezentanților profesiei contabile și de audit din Republica Moldova – membrii ACAP RM - succese în activitatea profesională, prosperitate, stabilitate și realizări remarcabile în promovarea profesiei.

La Mulți Ani, Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova!

Cu cele mai profunde sentimente de recunoștință și sincere urări  de bine,


Consiliul Director ACAP RM
Direcția Executiva ACAP RM    

Your browser does not support the video tag.

Georgeta COVALIOV-RUSU
Preşedinte al Consiliului Director ACAP RM

Your browser does not support the video tag.

Your browser does not support the video tag.