EDUCATION / Day courses

Courses, seminars, round tables, conferences

1C: Accounting (morning courses)
Course type:


Aplicaţia 1С Contabilitate a fost este concepută pentru automatizarea operaţiunilor des repetate de elaborare a documentelor contabile primare, a notei contabile, a bilanţului şi altor sarcini din evidenţa contabilă în activitatea financiar-economică a organizaţilor.

Cursurile de 1С Contabilitate este orientată spre contabilii practicieni, care folosesc în activitatea lor profesională aplicaţia "1С: Contabilitate ", precum şi spre persoanele, care au trecut cursul teoretic de evidenţă contabilă.

Scopul cursului:
Studenţii vor primi cunoştinţe cu referire la posibilităţile funcţionale de bază a aplicaţiei   1С: Contabilitate 8, vor dezvolta deprinderi practice de lucru cu această aplicaţie.

Cursul cuprinde 40 de ore academice (include 10 teme).

Condiţii de acces:    Cunoaşterea utilizării calculatorului personal, „Bazele contabilităţii şi impozitării la nivelul iniţial
Obiectivele/ rezultatele învăţării:       Dezvoltarea competenţilor şi abilităţilor în utilizarea Programului 1C:  Contabilitate 8 conform noile SNC.


Document of completion: Certificat ACAP RM

Course duration: 40 academic hours

Place: 17:30 - 20:20 (cursuri serale) 9:00-12:00 (cursuri de dimineaţă) în fiecare zi, cu excepţia zilelor de week-end, în auditoriile АСАР RM

Expected dates: Cursuri permanente pe măsura completării grupurilor

Trainer / Lector: Pascalov Zaharii, CAP; Dorofeeva Svetlana

Language: rom

Translation: rus

Type of training: Day courses

Cost of participation: 550 MDL

Comments: Cursurile au loc în auditoriu dotat cu computere.REGISTER
Back to the list of courses